Adventureno er en virksomhet som har spesialisert seg på gruppereiser, for unge reisende i alderen 18-35 år. Deres mål er å gi nettopp deg de beste opplevelsene, og skape vennskap for livet, samtidig som du blir utfordret sammen med andre jevnaldrende, innenfor trygge rammer. Adventureno ønsker å skape en nysgjerrighet hos sine reisende, en nysgjerrighet på andre kulturer, forskjeller i verden og på den skjønnhet som verden har å by på.  Adventureno sammensetter reiser, og perfeksjonerer dem til sine reisende, og samarbeider med flere partnere rundt om i verden. De benytter seg av ressurser fra lokalbefolkningen, for å gi den en unik og autentisk innsikt i deres land og kultur.

 

I forbindelse med reisen står Adventureno for alt det praktiske omkring reisen. De er behjelpelige med alt fra å booke flybilletter sammen med gruppen, eller å rådgi hvis man ønsker å reise videre på egenhånd, enten før eller etter gruppereisens slutt. Adventureno samarbeider for eksempel med SOS barnebyer, og du vil kunne hjelpe på barnehjem og skoler i Sør-Afrika og Kambodsja, dette gir gode muligheter for å kombinere turen som frivillig med noen av de andre turer Adventureno tilbyr, slik at du vil kunne oppleve verden, samtidig som du er med til å gjøre en forskjell for dem som trenger din hjelp.

 

Barn og dyr som trenger din hjelp

Adventureno har samarbeide med flere partnere rundt om i verden, og kan tilby sine reisende å jobbe som frivillig i utlandet med alt fra ville dyr i rehabilitering, til skoler hvor utsatte barn har fått mulighetene til utdanning og sjansen for å klare seg på egenhånd i voksen alder. Adventureno står for alt det praktiske omkring arbeide som frivillig, og det eneste de krever er at du møter opp, og er med til å skape en hverdag med trygge rammer, og dermed er med til å gjøre en stor forskjell for verdens barn og dyr. Dette er en helt unik mulighet til å få en dyp innsikt over hvordan de kulturelle forskjeller rundt om i verden er med til å forme så mange menneskers hverdag. Som frivillig igjennom Adventureno kan du velge i mellom flere mulige programmer, og de har alle sammen det til felles, at man er med til å bidra til noe som ikke ville vært mulig uten din hjelp. Jobben som frivillig kan ofte være en tøff jobb, og det kan være vanskelig å se hvordan verdens utsatte barn lever, de er så fjernt fra de kår vi vokser opp i, i Norge, at det nesten er umulig å forestille seg. Å jobbe som frivillig er et utrolig givende arbeide, og man er nesten garantert at man vil få uendelig mye mer tilbake enn hva du selv kan gi, bare ved å være tilstede å hjelpe disse barn. Om det er hjelp til lekser, en person å leke med eller lage mat med, er ikke det vesentlige for disse barn, for dem er det viktigste at du er der, og at du er til stede.