Det har dukket opp mange spennende nye måter å tjene penger på hjemmefra. Det kan for eksempel handle om å gjøre smarte investeringer online. Dette er blitt mer og mer populært, og ikke uten grunn. Her kan du lese mer om hvordan du blir investor fra sofakroken og hvordan du kan lære å investere smart online investeringer.

Lettere enn du tror

Det er nemlig mye lettere enn du tror å gjøre smarte investeringer på nettet. Mange forbinder investeringer med stor kapital – at man for eksempel investerer i eiendom eller aksjer for mange, mange penger. Andre forbinder det med å investere i prosjekter og gründere. Dette er ofte investeringer som har potensiale for å kunne lønne seg på sikt. Det er ikke alltid sånn at det lønner seg med en gang. Derfor er det viktig å huske på at investeringer, store som små, alltid inneholder en viss risiko. Derfor skal man aldri investere mer penger i noe, enn man potensielt sett har råd til å tape. Det finnes ingen sikkerhet i investeringer. Men det finnes en måte du kan investere på, som ikke krever verken mye forkunnskap, tid eller penger.

Kast deg på kryptobølgen

Det er flere og flere nordmenn som velger å investere i kryptovaluta. Det er utrolig mange som investerer i for eksempel Bitcoin, som er den mest kjente formen for kryptovaluta – og den de aller fleste har hørt om. Det som kjennetegner kryptovaluta er at det er en elektronisk valuta, det vil si, den finnes ikke fysisk, men digitalt som en liten datafil. Det er også sånn at det ikke er noe pengeinstitutt eller sentralbank som bestemmer og regulerer verdien på eksempelvis Bitcoin, som det er med andre former for valuta. Det er i stedet litt som med boligmarkedet – verdien er preget av tilbud og etterspørsel, og er altså verdt det som folk er villige til å betale. Jo mer folk er villige til å betale, jo mer verdt blir valutaer som Bitcoin. Man kan også velge å investere i valuta generelt, men med kryptovaluta har man mulighet for å kaste seg inn i et marked som ikke er preget av like mange profesjonelle investorer i like stor grad som det tradisjonelle valutamarkedet og man kan tjene gode penger på kort sikt. Det er det de aller fleste ønsker når de skal investere.

Det finnes flere måter å investere i for eksempel Bitcoin på. Du kan rett og slett kjøpe og selge kryptovalutaen på det helt riktige tidspunktet. Dette krever dog en del tid og at man har god intuisjon for å kunne slå til på helt riktig tidspunkt for å få mest mulig ut av investeringen. Det finnes heldigvis verktøy som gjør det lettere å investere, for deg som gjerne vil gjøre smarte investeringer hjemmefra, men ikke vil bruke alle døgnets timer på å overvåke markedet og handelsplattformer. Det er noe som heter kryptoroboter. De kan nemlig kjøpe og selge din kryptovaluta for deg, for det beløpet du setter inn i tjenesten, så kan du enkelt gjøre smarte investeringer. Flere tester viser at man får mye mer ut av investeringen med en kryptorobot, enn hvis man investerer det samme beløpet selv. Les mer om kryptoroboter og kom i gang med å gjøre gode investeringer på nettet.