Mange norske hytter har en standard som egentlig tilsvarer en vanlig helårsbolig, det gjelder også møbler og interiør. Derfor er det egentlig ingen stor forskjell på å handle en sofa til hytta sammenlignet med å kjøpe sofa til din vanlige bolig. Noen få detaljer kan likevel være greit å følge med på.

En sofa som er tilpasset stilen til hytten

Det er åpenbart stor forskjell mellom sofavalget til en nybygget hytte og den klassiske håndlaftede uten innlagt vann eller avløp. Til en eldre rustikk hytte passer det best med en sofa som matcher stilen, kanskje er det til og med på sin plass med en tur til gjenbruksbutikken?

Til en ny moderne hytte i funkisstil bør du velge en sofa som matcher denne stilen, med for eksempel stilren dansk design. Ta en titt på www.sofadk.no med woomultistore for å se noen svært gode eksempler på sofaer i denne stilen.

Hjemlevering også på hytta?

Det er flere faktorer som påvirker hvorvidt du kan få den nye sofaen levert direkte hjem til hyttedøra. Hvis det dreier seg om en hytte på høyfjellet uten veiforbindelse, er det åpenbart ikke mulig med tradisjonell transport. Imidlertid befinner seg en stor andel av de norske hyttene på hyttefelt som er i behagelig kjøreavstand fra sentrale strøk. Så lenge som du kan få andre ting levert til hytta, kan det uten tvil være mulig å få sofaen levert direkte.

Hvis det ikke er mulig med levering hele veien, bør du kontakte forhandleren for å undersøke hva som er mulig når det gjelder levering til en alternativ adresse eller terminal. Denne problemstillingen er definitivt ikke ny for de store sofabutikkene, og det lar seg helt sikkert gjøre å legge til rette for at du bare må kjøre sofaen selv den siste biten til hytta. Derfor er det også greit å kjøpe sofa på nett når det gjelder dette aspektet.