Hvis det er første gang du reiser på safari har du garantert en del spørsmål. Vi har derfor laget en enkel guide som vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å vite før du reiser på safari.

Det du trenger å vite før du reiser på safari

Uansett hvor mange bilder du har sett fra safari, vil det aldri måle seg med å oppleve det i virkeligheten. Den første gangen du ser dyrene på safari vil være uforglemmelig.

Hver eneste safari er unik og uforutsigbar. Derfor bør du la vær å stresse over ting du ikke kan kontrollere. Noen ganger vil du kanskje ikke se mye, mens andre ganger kan du se mange dyr. Vær også forberedt på varme og for kulde, vind og sol, innsekter, og en røff biltur. Den meste av tiden vil du tilbringe på grus- og sandveier.

Når du er på safari er det også lurt å holde seg inni bilen til enhver tid. Mange dyr er godt kamuflert, som gjør at du ikke ser dem før det er for sent. Unngå å komme for nærme elefanter, ikke lag for mye lyd, og hold hendene og kameraet på innsiden av bilen. Du bør aldri stå mellom en flodhest og vannet heller. Flodhester kan være aggressive og farlige, så du bør ikke irritere dem.

Når du er på safari har du også muligheten til å stille guiden din spørsmål. De fleste guidene har mye kunnskap. På denne måten kan du lære mye om dyrene og deres atferd.

Gjør drømmen til virkelighet

Om du ønsker å gjøre drømmen om å reise på safari til virkelighet, kan du besøke safaritours.no. Hos Safaritours.no er din reise til Afrika i trygge hender. Hos Safari Tours finner du reiser som gjennomføres av kompetente reiseledere slik at du er garantert en fantastisk opplevelse når du reiser på safari.