Sko er noe de fleste av oss aldri kan få nok av. Kikker vi inn i trendbildet i 2019 så kan vi se at mange av de populære skoene også vil følge oss inn i 2019. Uansett om man ønsker å fornye skogarderoben eller bare er nysgjerrig på trendene som kommer, så skader det ikke å sjekke ut denne nettsiden med sko til damer.

Skotrendene for det nye året

  • Sneakers

Trendguruene mener at vi også kommer til å legge vår elsk på de trendy sneakersene med chunky såle. Traverne fra 90-tallet kom for fullt inn i motebildet i 2018, etter et tiår der joggeskoene helst skulle ha en forholdsvis tynn og lav såle. De kan fås i mange forskjellige farger og fasonger, dog kan man aldri gå feil med hvit eller svart. Elsk dem eller hat dem, men de blir nok også umulige å unngå i 2019.

  • Støvletter

Chelsea boots eller rideskoen har kommet og gått i motebildet de siste årene. Den lave skoen er en favoritt blant mange, og kan også anskaffes med en høy og tykk hel for de som ønsker det. Støveletten kan fås i mange farger og i både semsket og skinnende skinn, samt med både spiss og avrundet skotupp. Chelsea boots er både behagelige og tidløse.

  • Korall, grønt og terrakotta

Trendfargen for 2019 er spådd til å bli fargen korall. Den lyserøde fargen er flott å se på, og kan kombineres med de fleste andre farger. Grønt vil også fortsette inn i 2019 og terrakotta-fargen kommer vi nok også til å se mye av på høstens trendsko.

  • 90-tallet generelt

90-tallet er i vinden som aldri før, og det er ingen tegn på at det kommer til å forsvinne med det første. På catwalken kommer vi til å fortsette å se chunky joggesko, kitten heels, pumps med spiss skotupp og selvfølgelig den åpne sandalen.