I mange deler av Norge er vintersportbransjen en viktig del av den lokale økonomien, samtidig som ulike skiresorter, utleieselskaper og sportsbutikker selvfølgelig også bidrar til fantastiske opplevelser. Skiutstyr tar mye plass, samtidig som utstyret per definisjon er relativt sesongavhengig. Derfor er det naturlig at vintersportbransjen har behov for gode lagerløsninger.

Robuste løsninger med høy kapasitet

I mange sammenhenger kan det være fornuftig å velge en robust lagerløsning med høy kapasitet, lagerreol Meta Clip er et godt eksempel på et slikt system. Dette hyllesystemet er laget i stål, noe som gjør hyllene ekstremt stabile. En lagerreol Meta Clip kan dessuten bygges ut etter hvert som behovet eventuelt endrer seg.En slik hylle passer svært godt til oppbevaring av for eksempel skisko og annet tungt og utstyr. I den forbindelse er det også praktisk å bruke hyller i metall, med tanke på snø, is og vann. En robust stålhylle tåler svært mye, særlig hvis du velger en kvalitetshylle produsert i Europa. Husk på å feste hyllen til veggen hvis nødvendig med tanke på konstruksjon og belastning.

Kompletter hyllen med plastkasser

Såkalte europlaskasser er svært praktiske både når du skal lagre og transportere tungt utstyr. En slik kasse passer inn i stålhyller, men det er også mulig å stable kasser slik at en europall blir helt fylt opp. Når det gjelder vintersportutstyr, kan det være praktisk å pakke noe utstyr på pall ved sesongslutt, slik at det er enkelt å kjøre bort noe utstyr til langtidslagring.Plastkasser har dessuten mange fordeler når det gjelder oppbevaring i løpet av sesongen, for eksempel til småting som hjelmer og lignende. Denne typen oppbevaringsløsning kan også brukes i andre sammenhenger, for eksempel på lageret til en sportsbutikk. Fleksible hylleløsninger er helt enkelt relevante for svært mange ulike aktører innenfor denne bransjen, og en praktisk stålhylle kan være til god hjelp når du skal skape orden og system i et lager eller annet lokale.