Speil er ganske nyttig faktisk! Det er den eneste måten vi har å bruke for å se på oss selv, og som gir et godt bilde av hvordan vi ser ut. Derfor er det ikke overraskende at alle hjem har mange speil. Ei er det overraskende at det stadig vekk kommer nye innovasjoner for speil, og at du kan kjøpe speil til flere tusen kroner. Det kommer jo litt an på hva du er ute etter. For om du vil kan du bare kjøpe et fint speil til et par hundre kroner, og det gjør jobben for deg.

Men om du vil at speilet skal være en flott innredningsdetalj hjemme, i tillegg til det praktiske aspektet, så må du nødvendigvis se litt nøyere etter. Uavhengig om du vil ha et rundt speil, eller et vanlig horisontalt et, så er det mye å velge mellom. Og, igjen, uansett hva du vil ha så anbefaler vi at du tar en titt på lenken vi har lagt til. Der vil du få se speil som har funksjoner du aldri trodde et speil kunne ha. Altså at det har funksjoner er i seg selv en spennende tanke.

Blant annet kan Speilspesialist.no skilte med speil som har innebygd bluetooth og høyttalere, med helt ny teknologi. Det betyr at du kan koble til telefonen din til speilet, og høre på musikk via den. De har også flere andre funksjoner, og det er i det hele tatt en ekstrem variasjon. Vit dog at ikke alle speil har de samme funksjonene, så det kan hende at du må ta et kompromiss hvor du bare ser etter design, eller kanskje er funksjonalitet det viktigste. Det at man i det hele tatt kan ha den debatten angående speil er imponerende, så er ikke minst kvaliteten på designet av speilene som selges der veldig høy. Så hvorfor ikke ta en titt på det som finnes?