Julen kommer med storm skritt og det er mange som allerede har begynt å tenke på julegaver til sine kjære. Det er vanskelig å vite hva man skal gi til den som har alt og hva man kan gi som vil gjøre nytte for dem.

Vi har derfor et tips til deg !

Står du stille i gave shoppingen skal en bruker på Bitcoin code ikke være løsningen, Bitcoin code er svindel. Det er en platform som alle kan bruke og det koster «bare» 250 $ å komme i gang, noe som er en engangs sum du også senere kan investere.

Det er også veldig enkelt å bruke platformen og det tilbys også en demo versjon etter du har betalt depositumet som gjør at du kan lære deg alle funksjonene på platformen før du i det hele tatt begynner å tenke på å bruke dine egne penger. Platformen ønsker så gjerne å gjøre det så trygg som over hodet mulig før du begynner å trade med egne penger, den sier at du kommer til å ende opp med en god fortjeneste. Men du blir lurt.

Les videre og finn ut hvordan vi avslørte koden, og hvordan du ikke kan tjene penger med en av verdens mest populære kryptovaluta.

Hva er Bitcoin code?

Det er en platform som har tatt steget videre i bitcoin trading, og gjort det hele tilgjengelig for alle og en hver! Du kan handle i mange forskjellige typer crypto valuta, og ikke bare bitcoin! så gjennom denne platformen venter det et helt univers av muligheter når det kommer til trading. men det er ikke en gyllen mulighet for å tjene penger på si, eller det å ha det som hovedinntekt. De stjeler pengene dine.

Hvordan kommer du i gang?

Du registrerer deg ved å gå igjennom en prosess hvor du opplyser om navn, epost også videre, og ellers så er det et lite depositum som skal betales, men det koster ikke mer enn hva som er vanlig å bruke på en julegave til en som står der nær, så det er ikke noe problem for de fleste å få det til.

Høres dette for godt ut?

Om du  synes dette høres for godt ut til å være sann, så er det akkurat det det er, det er ren svindel. Vi kan garantere deg at den er det, den er ikke trygg og ikke troverdig, så du burde være redd for å bruke den. Kjøp heller noe morsomt erotisk tøy eller leker til din kjære 🙂