Høsten og vinteren er en både koselig og fin tid, men det blir svært mørkt i Norge. Derfor elsker nordmenn å lyse opp med både levende lys og ekstra lamper. Nå finnes det også mange spennende kombinasjoner av lamper og speil, som gjør at du for eksempel kan velge et rundt speil med lys på badet. Da er du sikker på at du kommer deg igjennom mørketiden.

Speil med lys og varme på badet

Det er faktisk mange bad som kan ha godt av litt ekstra lys, særlig hvis det ikke finnes noe lys ved speil og servant. De tradisjonelle servantbelysningene over speilet gir heller ikke alltid optimal belysning. Et pent rundt speil med lys kan passe inn på både nye og gamle bad, utskiftning av baderomsspeil er ikke noen stor jobb.

Noen moderne speil har innebygget varme, som kanskje kan høres underlig ut. Hovedformålet er likevel ikke å varme opp rommet med speilet, men å helt enkelt sikre et duggfritt speil. En smart og enkel løsning på et vanlig problem. Dessuten har speil med lys og varme en optimal plassering av belysningen, som gjør det hyggeligere å være på badet.

Speil med «bare» lys

Det finnes også mange speil å velge mellom for deg som ikke har behov for både lys og varme. Det er lov å tenke kreativt når det gjelder speil – det finnes for eksempel en mengde speil som ikke følger den tradisjonelle oppskriften med firkantede former.

Runde former gir et rolig og balansert inntrykk, samtidig som belysningen i speil også bidrar til en lun stemning. Speil med belysningen bak speilet er også en morsom vri på temaet, som virkelig kan løfte fram speilets form. Samtidig får veggen bak ekstra oppmerksomhet, og det er mulig å skape helt nye fargespill og effekter rundt speilet. Mulighetene er uendelige, det er bare fantasien som setter grenser.