Amerikanerne har kommet med noen rare tradisjoner opp gjennom årene, og det er ikke akkurat få av dem som vi har tatt til oss. Et godt eksempel på det er ugly christmas sweaters, som egentlig ikke er en veldig fornuftig ide, men som fungerer veldig godt likevel. Årsaken er vel mer at folk vil ha det gøy, og at slike gensere representerer en litt annerledes julefeiring for mange kanskje. I tillegg er det jo gøy å se hele familien med slike gensere, hvor et bilde kan bli veldig minneverdig. Og hos jule-genser.no har du muligheten til å kjøpe slike gensere, mye billigere enn om du skulle bestilt fra USA, f.eks.

Noe annet som også er gøy er faktisk det at man kan lage en ugly christmas sweater selv. Enten kan du velge, om du kan, å strikke en rød julegenser eller kjøpe en rød genser. Deretter kan du jo legge til hva du selv ønsker. Du kan sy på bilder og motiv som barnet ditt liker, kanskje en figur fra en tegnefilm? Da kommer du til å skape et minne for livet for både deg selv og ditt barn, samtidig som dere gjør en morsom og flott aktivitet sammen.

Men om du kanskje heller foretrekker å kjøpe så er jo jule-genser.no en svært god butikk å handle i. Du får en stor variasjon i genserne, altså utvalget, og prisene er rimelige nok. Genserne får du raskt nok, spesielt om du bestiller dem i tide. Men det er viktig å være tidlig ute, for det er et begrenset sortiment, og slike gensere selger fortere enn du skulle tro. Da kan du kjøpe matchende ugly christmas sweater til hele familien og få et bilde som du kan se tilbake på flere år fremover i tid. Julaften nærmer seg med stormskritt, så du bør ta en titt for å se hva som finnes.