Det kan kanskje virke som et litt rart spørsmål å stille. Fordi seng er vel seng? Og til en viss grad stemmer det, men det utvikles jo stadig vekk, og det som stemte tidligere er kanskje ikke like relevant lenger. Så er det ingen tvil om at senger blir større og større, og kommer med mer komfort. Hvor tidligere en kontinentalseng ble sett på som en form for luksus kan du i dag finne en billig kontinentalseng i utrolig høy kvalitet. Og det er jo ideelt, om man får god kvalitet sammen med lave priser. Det kan du få faktisk, du må bare vite hvor du skal lete, som for eksempel hos Bedre Netter, butikken vi har lenket til ovenfor.

Der får du et enormt godt utvalg av senger, hvor du i tillegg til kontinentalsenger også kan kjøpe rammemadrasser og regulerbare senger. Men om det er kontinentalseng du vil ha, så har Bedre Netter noe av det beste utvalget online. Ikke bare har de senger i alle størrelser, fra 140×200 til 210×210, men det er en god variasjon blant sengene selv. Mange av dem har selskapet designet og laget selv, og flere av dem kommer i ulike farger også. Det betyr at du kan kjøpe der og samtidig passe på at sengen passer godt inn med rommet det skal være i, når det kommer til innredning, fargevalg og design. Det gjør i det minste et kjøp mye lettere for deg, men det er også andre gode grunner til det.

Gjør det lettere for deg selv

Det å kjøpe en seng involverer mange tanker og følelser. Spesielt når man gjør det på nettet. For man får liksom ikke følelsen av sengen, og man ser den ikke live, så man blir fort litt usikker. Det er naturlig at man er redd for å kjøpe feil. Hos Bedre Netter er det dog sånn at du har 100 dagers prøveperiode. Det gjør at du kan kjøpe sengen, bruke den innenfor denne perioden, og om du føler den ikke er for deg så sender du den tilbake. Den må være i god stand når du gjør det, men ellers er det ingen andre vilkår knyttet til det. DU kan til og med velge å bytte fastheten på sengen, om du føler den var feil.

For det er en viktig faktor når du kjøper seng. Fastheten er jo det som betyr noe, og det kan hende du trenger en fasthet for deg selv, og en for din partner. Hos Bedre Netter kan du kjøpe to varianter, en på hver side. Da kan du sove akkurat som du vil, og din partner det samme. I det hele tatt er det kanskje best å besøke siden selv og se på produktene. De har massevis av informasjon for hver enkelt seng du kan kjøpe, og alle vilkår og fordeler ved å kjøpe der er enkelt tilgjengelig.

Trenger du en god og billig kontinentalseng, som er av høy kvalitet, så er det sannsynlig at Bedre Netter har det du trenger.