Moderne medisinske institusjoner er vennlige, men allikevel er det det første trinnet inn i klinikken et nervepirrende øyeblikk. For å være rolig er det viktig å få så mye informasjon som mulig på forhånd. Les videre om de viktigste stegene for slankeoperasjoner og vær forberedt på den store endringen!

Tidligere ordninger

Hver overvektsklinikk jobber med pasienter med bekreftede operasjonsbestillinger, og i dag er det mulig å ordne behandlingen via Skype, e-post og andre kommunikasjonskanaler. Du må kontakte klinikkens pasientkoordinator og gi nødvendig medisinsk dokumentasjon som viser at du er kvalifisert til prosedyren.

Tester og kontroller

I det øyeblikket du blir innlagt på klinikken, starter medisinsk behandling med en gang. De vanlige testene før operasjon inkluderer:

 

  • blodprøver;
  • røntgen av mage og bryst;
  • Ultralyd av lever
  • EKG

På klinikken vil du møte to personer som er ansvarlige for suksessen med operasjonen – kirurgen og anestesilegen. Hvis undersøkelsen ikke avslører noen tidligere ukjente hindringer, vil operasjonen din bli planlagt umiddelbart.

Utskriving og bedring

Den mest utfordrende delen av reisen din til det slanke livet starter rett etter operasjonen og krever ditt personlige engasjement og forpliktelse. Normalt vil du kunne komme deg på føttene igjen i løpet av få timer, og deretter vil medisinsk personell overvåke helsetilstanden din i løpet av flere dager. De fleste pasienter blir utskrevet fra slankeklinikken på 3-4 dager og kommer hjem med kostholdsplaner og livsstils anbefalinger fra legen.

Pleie 24 timer i døgnet for bedre opplevelse

Dette er en standardprosedyre for slankepasienter i alle klinikker, men de beste institusjonene gir overføring av klienter og en personlig assistent for lettere kommunikasjon og psykologisk jevnhet. Overvekts Operasjoner, en ledende overvektsklinikk i Latvia tilbyr en full pakke med slankeoperasjon for halvparten av den norske prisen – besøk Overvekts-operasjoner.no å lære mer!