Det å ha blekk tilgjengelig er alltid fint og praktisk. Vi behøver jo det, om vi skal skrive ut noe for skolen, jobben eller bare for moro skyld. Noe som er også klart er at det er ganske dyrt med blekk, spesielt om man skal kjøpe flere patroner samtidig. Litt avhenger også så klart på hva slags printer du har, fordi det handler om modeller og ytelsen til de spesifikke modellene. Så det er jo sånn sett mye å være på utkikk etter, spesielt når du skal velge hvor du vil kjøpe fra.

Hos inkpro får du ofte de beste tilbudene, og det er vel den klart største leverandøren av blekk i Norge. De har opparbeidet seg et svært godt rykte, noe som alltid er hjelpsomt, men det som mer er at de også opprettholder det. Det kan du se ved deres tilbud, hvor raskt du får det du bestiller og hvor mange som faktisk kjøper der. Et tilbud som de har nå er for eksempel at du får en gratis blekkpatron hver gang du handler hos inkpro. Det sier jo noe om hvordan de ønsker å behandle deres kunder, og når de har blekkpatroner for alle mulige modeller så er jo valget egentlig ganske enkelt.

Det er liksom hele tiden en liten bekymring, hvor mye blekk man har, og når man går tom. Fordi det føles som det skjer ganske plutselig, men om du har planlagt litt i forveien og vet hva du trenger og omtrentlig vis når så finnes det et godt alternativ hos inkpro for deg. Så om du holder på å gå tom for blekk, eller behøver ark, være det seg for bilder eller for vanlige tekster så kommer du til å finne alt du trenger på Inkpro. Det er egentlig ikke så mye å vente på.