Det å ha et barn kommer med mye ansvar, og det siste du vil gjøre er å bøye deg ned midt på byen for å finne smokken. Det er dog noe som kommer til å skje, og oftere enn du tror. Og det har skjedd mange andre også. Og har det skjedd andre, kan det fort vekk være at du blander ditt barns smokk med noen andres. Og det vil man jo gjerne unngå. Så hvorfor heller ikke bruke litt ekstra penger på en navnesmokk fra BIBS? Det er kanskje ikke noe du har tenkt på før, men det er jo ganske fornuftig.

En BIBS smokk med navn kommer med alle de samme fordelene som vanlige smokker gjør, de er BPA-frie, ftalat-frie og PVC-frie. Den største fordelen kommer nettopp fra det at de har navn på seg, hvor du finner de så mye enklere enn du har gjort før. Du har også mange varianter, foruten BIBS som er fra Danmark. For eksempel har du også NUK smokker med navn, som kommer fra Tyskland. Du kan forvente at de overholder alle forskrifter og regler, slik at selve smokken er helt trygg å bruke. Som sagt, det er noe du bør vurdere å skaffe til barnet ditt.

Det kommer til å spare deg mye tid og stress, og du får smokken tilbake raskt igjen. De har smokker fra fødselen og helt til babyen blir til et barn, til det er på tide å slutte. Det er en del ulike varianter av hva du kan finne, med forskjellige material og funksjoner som selges. Det frister sannsynligvis ganske mye, og da er det bare å ta en titt på det. Prisene er som i vanlige butikker, men du får i hvert fall navnet på ditt barn på smokken, en fordel og en gave du ikke helt forstår storheten av!