Det kan være fristende å fylle kjelleren med skrot som samler seg opp. Men har du egentlig mest lyst å holde på med vin, så ikke gjør det. For nå kan du innrede et kjellerrom og gjøre det til ditt eget hobbyrom. Her skal du få noen gode råd om frittstående vinskap og kjøleskap som vil realisere drømmen din.

Velg et tilegnet rom

Det første du må gjøre er å finne et rom som du kan dyrke hobbyen din i. Enten det er i kjelleren eller i bua, så bør du kunne sette opp noen vinskap og kanskje ha tilkoblet elektrisitet. Rommet bør være naturlig kjølig, så kjelleren passer godt.

Finn ut hva du vil fylle det med

Se for deg en vegg med vinflasker da. Fra alle land, distrikter og druer du kan tenke deg. Noen skal oppbevares kjølig, andre mørkt. Du får all den inspirasjonen du trenger på wineandbarrels.no. Sjekk ut om du får plass til et stort vinskap eller om du kan nøye deg med et mindre. Du bør ha et frittstående vinskap, slik at du kan fylle deg med edlere dråper i flasker som trenger å stå kaldt.

Andre rom for vin

Vil du til og med ha vinflaskene mer tilgjengelig, hvorfor ikke sette opp et vinkjøleskap i gangen. Det er både tilgjengelig og et flott møbel. Er du glad i mat så har du alltid en flaske tilgjengelig i kjøleskapet, men kanskje passer det med enda et vinskap på kjøkkenet? Du vet best hvordan du vil ha det.

Konklusjon

Vi har sett at det lett hoper seg opp rot og skrot i hjemmet. En løsning er å fylle kjelleren med det. Ikke gjør det før du har lest om vin og alle dens muligheter som hobby. Du kan lage en vinkjeller, men også innrede andre rom med vin og dertil flotte vinskap.