Barn og babyer vokser svært fort som kan gjøre det utfordrende å vite hvilken klesstørrelse barnet ditt trenger. Denne guiden vil ta for seg noen gode tips som vil hjelpe deg når du skal kjøpe barneklær. Forhåpentligvis kan disse tipsene også spare deg for en del penger.

1. Tenk langsiktig. Når du handler klær til barnet ditt bør du alltid tenke langsiktig og kjøpe klær som er litt større en barnets behov. Barn og babyer vokser svært fort. De fleste barn på 6-måneder kan bruke klær som passer til barn på 9-12 måneder. Barn i 1års-alderen kan bruke større størrelse osv. Du bør også tenke på hvilke årstid som kommer. Sommerklær er til ingen nytte på vinteren og vice versa. Det er kjedelig å måtte hive klær, så tenk også på dette.

2. Når du handler på salg bør du også kjøpe klær for de kommende månedene. Om du har et barn på 9 måneder i januar, er det en god idé å handle klær for 18-24 måneder i forventning til vinteren som kommer. Om du kommer over et bra salg, kan dette spare deg for ganske mye penger.

3. Se etter klær av et bra stoff. Babyer har svært sensitiv hud som gjør at mange eksperter anbefaler bomull og ull. Organisk stoff er oftest mykest, men kan være litt dyrere. Om du kjøper organisk eller ikke, så bør du være sikker på at du kjøper klær som har et mykt stoff som er komfortabelt for babyer.

Trenger ditt barn nye klær?

Unge barn vokser fort, og trenger stadig nye klær. For et bredt utvalg av barneklær av høy kvalitet kan du besøke ugleunger.no. Ugleunger.no er en nettbutikk med babyklær, barneklær og voksenklær av bomull og ull. Dette er klær av høy kvalitet fra kjente merker som Katvig og Joha til konkurransedyktige priser. Finn ut mer på ugleunger.no.