Kunne du tenke deg et nytt kjøleskap, men er usikker på hvor du skal starte? Denne guiden vil ta for seg de viktigste tingene du trenger å tenke på når du skal kjøpe nytt kjøleskap. Den gjennomsnittlige levetiden for et kjøleskap er rundt 12 år, og hvis det er over et tiår siden du kjøpte nytt kjøleskap, er det en del ting som har forandret seg.

Finn ut av dine behov

Kjøleskap kommer i forskjellige stiler og størrelser for å passe til ulike budsjetter og kjøkken. Før du går ut for å handle etter nytt kjøleskap må du finne ut av dine behov på disse tre områdene:

1. Plass

Har du planer om å putte ditt nye kjøleskap på en ny plass på kjøkkenet, eller skal du bruke samme plass? Uansett må du gjøre noen målinger for å finne ut om du har plass til et større kjøleskap i rommet, eller om du bør kjøpe en mindre modell. Mål høyde, bredde og dybde og sjekk at det er plass til å åpne dørene.

2. Bruk

Er du singel, et par, eller har du en stor familie? Spiser du mye ute, eller lager du mye mat selv og til gjester? Ting som dette er ting du bør tenke på når du skal finne ut av hvilke behov du har for størrelse. Om du stadig opplever at du har lite plass i kjøleskapet, er det kanskje på tide med en oppgradering.

3. Ønsker

Hvilke funksjoner ønsker du at ditt nye kjøleskap skal ha? Ønsker du deg for eksempel et kjøleskap med en is- og vanndispenser? Du skal mest sannsynlig ha kjøleskapet i over 10 år, så det er lurt å lage en liste over funksjoner du ønsker at kjøleskapet skal ha.

Finn drømmekjøleskapet hos Whiteaway

På WhiteAway.no finner du et variert utvalg av kvalitetshvitevarer og husholdningsapparater til konkurransedyktige priser.