Landkreditt har signert samarbeidsavtale med skiskytter Tarjei Bø. Avtalen løper i to år, med opsjon om to år til. En perfekt match, lyder karakteristikken fra Bø.

Tarjei Bø (foto: kvoigtfoto.de)

– Jeg er stolt over å endelig kunne fortelle at Landkreditt er min nye samarbeidspartner. Vi har brukt god tid på å legge rammene for avtalen, og jeg er sikker på at denne prosessen vil føre til et langt og godt samarbeid, sier Bø selv om partnerskapet. 

–  Timingen kunne ikke vært bedre 

Digital- og markedssjef i Landkreditt-konsernet, Petter Remen Hanssen, er veldig fornøyd med avtalen og ser frem mot å dyrke partnerskapet fremover på en god måte. 

– Tarjei Bø er en herlig idrettsutøver og person, som etter mange år i gamet fortsetter å levere på et svært høyt nivå. Og timingen for signeringen kunne ikke ha vært bedre; Tarjei har fått en fantastisk start på sesongen og har allerede stått øverst på pallen, sier Remen Hanssen.

Med samarbeidsavtalen tar Landkreditt sikte på å øke synligheten av virksomhetenbredtover demografien. Hanssen påpeker at de ønsker å bruke partnerskapet mye mer dynamisk og ha fokus på innhold enn en «standard» gi og ta-sponsoravtale.

–  Vi er opptatt av personen. Tarjei slår bredt ut og er godt likt i alle aldersgrupper. Han har en herlig personlighet, og vi kan sammen få god og relevant eksponering i alle våre kundesegmenter.

Og legger til angående avtalen.

– Vi ønsker ikke et forhold der vi plasserer logoen på låret og lar avtalen gå uten noe form for kommunikasjon. Vi ønsker å ha fokus på innhold i ulike former og på ulike plattformer. I tillegg skal både vi og Tarjei synes det er givende å være samarbeidspartnere, det er viktig. 

Felles bakgrunn i landbruket 

Landkreditt leverer produkter og tjenester innen bank, fond, forsikring og eiendomsmegling, til kunder i både privatmarkedet og næringslivet, i sistnevnte med hovedvekt på landbruket, hvor konsernet også har sine røtter. 

Derfor oppleves det som enaldri så liten bonus at Bøe selv er oppvokst på gård i Stryn, mener Remen Hanssen: 

– Det var en liten bonus, ja.Med sin bakgrunn, deler Tarjei mange av våre verdier. Han er godt likt, og vi tror at samarbeidsavtalen vil være samlende og bringe mye inspirasjon og glede internt og eksternt. 

Det samme mener hovedpersonen selv. 

– Jeg er født og oppvokst på en gård i Stryn, så bakgrunnen min syns jeg matcher Landkreditts identitet på en perfekt måte, sier Tarjei Bø. 

Gjør seg klar for VM 

Bøgjør seg nå klar til VM med ny heiagjeng i ryggen. 

–Jeg håper at mine erfaringer fra toppidretten kan bidra til utvikling internt i Landkreditt, i tillegg til engasjement og stolthet når de skal semeg konkurrere. Nå er jeg i gang med de siste forberedelsene til VM i Pokljuka, i februar. Og med min nye heiagjeng, fra Landkreditt, så gir det ekstra energi til å få ut mitt aller beste når medaljene skal deles ut!