Det er en grunn til at mange kaller New York for byen som aldri sover. Den pulserende verdensmetropolen er en møteplass for alt fra handelsreisende, kunstnere og studenter til vanlige turister. Byen er den mest folkerike i USA, og er full av kultur og historie. New York City består av de fem bydelene Manhattan, Bronx, Brooklyn, Staten Island og Queens. For mange er Manhattan den mest spennende byen der det skjer mest, men det kan faktisk være litt smart å eventuelt velge et hotell i en av de andre bydelene, hvis man ønsker å besøke New York. Det tar litt lengre tid å reise inn til Manhattan, men det kan gjerne være litt billigere å bo utenfor. Grunnen til dette er at boligetterspørselen på Manhattan er utrolig høy, og presser derfor prisene opp.

En av de letteste og billigste måtene å reise til New York på, er å bestille en pakkereise. Finn pakkereiser på Travelmarket.no.

Severdigheter

  • Museer

New York har mange museer, særlig innenfor kunst. De mest berømte er kanskje Guggenheim Museum og Metropolitan Museum of Art også kalt The Met. Guggenheim er kjent for sin utrolig vakre arkitektur, imens The Met er kjent for sin store samling av malerier av de europeiske mesterne, samt amerikansk og gresk kunst fra oldtiden.

  • Sport

Mange reiser til New York for å oppleve autentisk amerikansk sportskultur. New York er hjembyen til store sportslag som The Knicks, Yankees, Giants, og Rangers. New York Rangers er byens ishockey lag som spiller kampene sine i berømte Madison Square Garden. Selv om man ikke er så opptatt av sport, er det verdt det å være tilskuer på en av disse kampene.

  • Monumenter

Frihetsgudinnen er et kjent symbol for New York og bør absolutt besøkes. World Trade Center site eller Ground zero er et annet monument som også bør besøkes.