Vi nordmenn bruker mer tid på oppussing enn noen andre land i Europa, og stuen er rommet som gjennomgår oppussing både oftest og først.

Det er mange anledninger til å pusse opp stuen, enten du har kjøpt et oppussingsobjekt eller rett og slett har behov for modernisering. Heldigvis er det ofte ikke så mye som skal til – faktisk kan et malingsstrøk gjøre stor forskjell.

Nye trender

En trend som ser ut til å bre om seg når man pusser opp stue og kjøkken er å montere led downlights i taket. Da gjerne downlights led dimbar slik at man kan regulere lysstyrken sømløst via en glidebryter.

Ved å montere downlights led i taket så står man veldig fritt når det kommer til fargevalg på både vegger, gardiner og interiør.

Fargetrendene anno 2020 ser ut til å være som følger:

Interiørtrender beveger seg relativt sakte, og akkurat nå er vi er inne i en trend der vi beveger oss fra å bruke minimalt med farger, til mer farger. Vi er også på vei inn i et nytt tiår, noe som gjerne markerer store endringer. 2020 er intet unntak, og årets trend blir kalt «En hyllest til farger».

Og der fargene før var duse, blir de nå klarere.

Blant disse er energiske og sofistikerte blåtoner, forfriskende og levende grønntoner, og varme og jordnære rødtoner. I tillegg blander vi gjerne farger mer enn før, som harmonisk og vakkert blågrønt, og frodig og naturlig gulgrønt.

En annen trend som holder seg, er en matt finish på veggene. Dette gir et eksklusivt preg, og ikke minst en unik personlighet og lun fargeopplevelse.

Og alt dette passer ypperlig inn i det å bruke dimbare downlights i taket og skarpe farger på gardiner.

For mer inspirasjon rundt valg av downlights kan du se produktene her.