Sponset innhold

Sparer du til drømmereisen? Eller vil du reise billigst mulig når det blir mulig igjen? Her finner du tipsene du trenger.

Mange tar opp lån uten sikkerhet for å dra på drømmereisen. Lånet blir billigst mulig om du søker via en finansagent. Du kan også spare stort på å refinansiere dyr gjeld. Finansagenten Axo Finans gir deg 6 tips til hvordan du kan gjøre drømmereisen billigst mulig.

1. Lån til reisen? Søk via en finansagent

Noen tar opp lån uten sikkerhet til drømmereisen. Dette kan du bruke på nøyaktig det du vil – flybilletter, hotellopphold, mat og andre utgifter underveis.

Hvis du skal ta opp forbrukslån til reisen, bør du søke via en finansagent. Du ønsker å reise på budsjett, og da er det også lurt å gjøre lånet billigst mulig. En finansagent sender din søknad til flere banker og långivere samtidig. Da øker sjansene for at du finner det beste lånet for deg.

Dessuten sammenligner finansagenten tilbudene, og sender det beste tilbudet for din økonomi tilbake til deg. Dette betyr lav rente, lang nedbetaling og gode vilkår. Søk via Axo Finans i dag om du ønsker å låne billigst mulig.

2. Dyr gjeld? Refinansier via en finansagent

En finansagent kan også hjelpe deg hvis du betaler ned på dyr gjeld. Ofte kan nedbetaling på dyre smålån og kredittkort gjøre det vanskelig å spare opp penger til drømmereisen din. Dersom du synes at nedbetalinger spiser for mye av sparebudsjettet, kan det lønne seg å refinansiere. Det betyr at du samler all gjeld hos én långiver.

Denne långiveren vil gi deg et bedre tilbud enn du allerede har. Det må jo lønne seg for deg å bytte leverandør. Nettopp derfor får du gjerne lavere rente, lengre nedbetaling og bedre vilkår ved å refinansiere. Aller best tilbud får du ved å søke via en finansagent.

3. Reis utenom høysesongen

Høysesongen presser prisene på både fly og hotell oppover. Det er derfor mye å spare på å reise utenom sesongen. Enten kan du reise til varmere strøk på sommerstid – eller hva med å reise på fjellet? I Norge er vi heldige som har mye fjellandskap og en magisk vintertid. En eventyrlig ferietur kan like gjerne legges til vinterhalvåret som en solferie.

4. Unngå de mest populære destinasjonene

Du gjør kupp ved å unngå landene, områdene og byene “alle” reiser til. Skal du planlegge en fjelltur på ski, kan det være greit å styre unna flokkdestinasjoner som Hemsedal, Geilo og Trysil. Det finnes mange andre perler i dette vidstrakte landet, som byr på vel så mye snø, flotte bakker og ikke minst mindre folksomme bakker og overnattingssteder.

5. Du kan spare mye på flybillettene

Du finner billige flybilletter mange steder, blant annet på Finn.no. Bestill i god tid og sammenlign priser hos ulike aktører. Dette kan spare deg for flere hundrelapper.

6. Vurder hostel over hotell

Sett deg inn i ulike overnattingsmuligheter på destinasjonen. Mange foretrekker hotell, men det er ikke alltid så mye forskjell. Mange steder kan du velge enklere overnattingssteder som hostel, campinghytter og lignende. Kanskje du ikke trenger alle fasilitetene som følger med et hotell?

Om Axo Finans

Axo Finans er finansagent for flere banker. En finansagent fungerer som en mellommann mellom bank og kunde. Kunder som skal søke refinansiering og lån sender inn lånesøknaden via Axo Finans, og får søknaden vurdert blant 21 banker. Målet er å sammenligne bankene for å finne det beste lånetilbudet.

Axo Finans ble grunnlagt i 2008, og er i dag til stede i Norge, Sverige og Finland.

Renteeksempel: Nominell rente 11,9%, eff. rente 13,7%, 100.000 o/5 år, kostnad 35.858, totalt 135.858.