Somfy har i over 50 år jobbet med å utvikle produkter til hjemmet. Mye av deres arbeid går ut på å utvikle produkter som gjør livet til millioner av brukere enklere. I denne teksten vil vi ta for oss noe av det viktigste du trenger å vite om Somfy og deres produkter.

Om Somfy

Somfy holder til i 58 land og består av 125 datterselskaper. Somfy har rundt 8000 ansatte og millioner av brukere over hele verden. Deres mål er å skape bærekraftige løsninger som forbedrer livet til deres brukere. De har et team på 500 ingeniører som innoverer produkter som kan bedre hjemmet til brukerne.

Somfy’s produkter er designet i Frankrike. Deres produkter er kjent for høy kvalitet, ytelse og lang levetid. Deres team utfører regelmessig testing og inspeksjon av produktene, og er utdannet i den nyeste teknologien.

Somfy har et nettverk av sertifiserte eksperter i alle sine territorier. De har også online- tjenester for å bedre imøtekomme dine behov. Dette kan være forespørsler, forum, videoer og instruksjonsmanualer. De har også en kundeservice-hotline hvor de svarer på dine spørsmål. De har også sin egen reparasjonstjeneste hvis du skulle ha et problem.

Deres produkter

Somfy har et bredt utvalg av produkter. De har produkter til flere deler av huset. Dette er blant annet til terrasser, utendørs, skodder, skjermer, persienner, gardiner, belysning og garasjeporter. I tillegg til dette har de Kameraer, alarmer og en smarthjem løsning. Du kan velge å installere produktene selv, eller få hjelp av en Somfy-ekspert. Somfy garanterer også et optimalt sikkerhetsnivå for dine personlige data.

Forhåpentligvis har dette gitt deg et godt innblikk i hvem Somfy er. Hvis du er interessert i noen av deres produkter og løsninger kan du besøke https://www.somfy.no/. Her kan du finne et passende produkt som du ønsker å ha i ditt eget hus.