Det er ikke så ofte at man kan finne butikker som selger tilbehør til gravemaskiner, men det er akkurat det man får hos Scanbolt. Det er noe vi vet at ikke er så veldig enkelt tilgjengelig i Norge ellers, og selv om butikken er dansk, så fungerer den veldig godt her til lands uansett. For eksempel så betaler du ikke tollavgifter eller lignende, og selve leveransen er veldig rask.

Og når du besøker butikken så vil du for eksempel se at de har klype til gravemaskin. Har du litt erfaring i bransjen så vet du godt at det ikke er så lett å finne overalt, og at det er en god mulighet for å gjøre hele handelen lettere. For det er jo sånn at når man jobber i en bransje hvor man behøver gravemaskiner så dukker det opp forskjellige behov fra tid til annen. I tillegg til det er det også sånn at man behøver for ulike størrelser av klyper avhengig av hva slags jobb man har. Det er jo sjeldent at alle jobber har de samme behovene for å si det på den måten. Da er det greit at en butikk som Scanbolt har flere alternativ.

For eksempel så går kapasiteten på deres klyper fra 1 tonn opp til hele 21 tonn på det sterkeste. Dette er jo svært forskjellige vektklasser, men det avhenger som sagt av behovet ditt og hva som er aktuelt for deg der og da. Går du inn på de individuelle kategoriene og produktene får du flere detaljer, angående pris, hva de kan gjøre, og hva du generelt sett kan forvente deg. Det er greit å få det hele tydeliggjort før du går til innkjøp slik at du ikke angrer deg etterpå.

Så ta en titt og finn det du trenger. Det er nok ikke noe du kommer til å angre på!