https://www.billigbilpleie.no/ er en virksomhet som spesialiserer seg i reservedeler og pleieprodukter til bil og andre motorkjøretøy. Deres store erfaring på området gjør at deres kunder ofte kan nyte gleden av å handle reservedeler med en rabatt på opptil 50% sammenlignet med merkeverksteder. Ofte er det faktisk slik at du kan både vedlikeholde og beskytte din bil rimelig godt hjemmefra, og det er ikke alltid nødvendig med en tur ned til verkstedet for å få ordnet småting på bilen. Billigbilpleie tilbyr sine kunder et stort sortiment av varer, og har på sin hjemmeside en nummerplate søkning, som gjør det mulig for deres kunder å søke opp nettopp deres kjøretøy, og dermed sikre seg at de varer de kjøper vil passe til det kjøretøy varen er kjøpt til. De tilbyr også sine kunder hurtig og enkel levering, med muligheten til å få levert til sin egen hjemmeadresse. Dette sparer kunden for en bomtur ned til den lokale forhandleren for så å finne ut av at den eller de varer man skal bruke, ikke er tilgjengelig på lager. På billigbilpleie sin hjemmeside kan du også finne videoer som viser hvordan forskjellige bildeler skal skiftes, og oppstår det problemer er man alltid velkommen til å kontakte deres kyndige servicemedarbeidere som står klare for å veilede deres kunder på best mulig måte.

3 gode grunner til å sjekke ut billig bilpleie

  1. Hurtig levering av deres varer, og fleksibiliteten med å få levert varen hjem til døren
  2. Et godt utdannet personale som står tilgjengelig til å veilede kunder på både mail og på telefon, både til kjøp av varer, men også til eventuelt skift av reservedeler.
  3. Nummerplate søkning, som gjør det mulig for kunden å være sikker på at de varer som bestilles hjem, er de riktige i forhold til det tenkte kjøretøy.