Det er greit nok, vi har flere andre store byer i Norge, og det er ikke noe dumt i det å bo i Bergen, Stavanger eller Trondheim, men de kan ikke egentlig måle seg med Oslo. På grunn av vårt relativt lave folketall så har Oslo fått mye oppmerksomhet, og det er jo der alt skjer! Så det er klart at det er attraktivt å bo i Oslo, og om du ikke har bolig i hovedstaden, å kjøpe seg en bolig der. Og det er ikke akkurat mangel på bolig til salgs i Oslo, men det er vel visse av dem som er mer attraktive enn andre?

For eksempel om du tar en titt på lenken vi har lagt til, vil du se de forskjellige prosjektene som Bonova har satt i gang. Det er klart de er attraktive, satt i gang i områder som er blant de beste i hovedstaden og veldig sentralt. Som du sannsynligvis kan innbille deg så er det også stor variasjon i prisene, for eksempel har et prosjekt et prisspenn fra 5 millioner til 10 millioner kroner, men da bor du til gjengjeld svært sentralt, og i et svært attraktivt område.

Alle vet nok de fine fordelene ved å bo i Oslo, men det er ingen tvil om at det er viktig også å tenke på hvilket selskap man kjøper fra og hva slags borettslag det er. Sånn sett har Bonova mye erfaring, og et selskap du kan ha tillit til. I tillegg er det ikke sånn at de kun fokuserer på å bygge ut i Oslo, da de har flere forskjellige prosjekter spredt rundt om i landet. Om det er sånn at du aktivt søker ny bolig, eller om du kanskje kan bli overbevist til noe nytt, bør du definitivt ta en titt på det Bonova tilbyr i Oslo. Fristet blir du definitivt!