Det er jo et uttrykk som sier at nordmenn er født med ski på benene, men det er vel ingen som har kunnet bekrefte dette i virkeligheten ennå. Imidlertid hersker det ingen tvil om at sport er noe som engasjer store deler av den norske befolkningen, og ved siden av fotball er det vintersporten som er det store. Når det er store og små mesterskap på gang benker det norske folk seg foran TV-en for å nyte idretten og heie på de norske idrettsheltene.

Langrenn og skiskyting er mest populært

Når det kommer til vintersport er det mange sporter som er populære, og de aller ivrigste får med seg det meste av det som sendes på TV av vinteridrett. Enten dette er alpint, skiskyting, langrenn, ishockey, skøyter, hopp eller kombinert. Mens ishockey kanskje er mest populært i de landene som ikke hevder seg på ski, er det ingen tvil om at det i Norden og kanskje i størst grad i Norge, er langrenn og skiskyting som er størst. Spesielt skiskyting er blitt en enormt populær sport de siste tiårene, ikke bare her på berget, men også i mange mellomeuropeiske land.

Mange som er engasjert i idrett velger også å tippe på utfallet av det de ser på. Oddsspilling er i vekst, og med internett i alle norske hjem er det enkelt å ta frem mobilen og besøke en bookmaker for å plassere noen veddemål samtidig som du sitter foran TV-en. En del bruker kanskje en reklamepause til å spille casino online også. Uansett er dette ting som er enkle å kombinere med sportstittingen.

De aller ivrigste drar til OL og VM

Det er OL hvert fjerde år, og hos utøverne er det disse medaljene som henger høyest siden det kommer færre anledninger til å vinne noen. Når det kommer til verdensmesterskap varierer det fra sport til sport hvor ofte det er VM. I skiskyting er det VM hvert eneste år, mens det i for eksempel alpint og nordiske grener (langrenn, kombinert og hopp) er VM annethvert år.

Disse store mesterskapene trekker flest seere til TV-sendingene. Samtidig er det mange av de aller ivrigste sportsentusiastene som velger å reise til disse mesterskapene for å se og heie på utøverne fra tribuneplass. Lite slår det å se noen vinne live, og når du kan gjøre dette sammen med like ivrige likesinnede fra tribuneplass. blir det bare enda mer morsomt.

Du kan også være ganske så sikker på at de ivrigste supporterne som drar til OL og VM, også spiller odds på det de ser på. Mange spiller nok før de går fra hotellet, men skulle de glemme å sette eventuelle veddemål kan de også gjøre dette når de ankommer sportsarenaen, eller plassere nye sportsspill til liveodds mens konkurransene pågår. Uansett hva du spiller odds på så kan du også gjøre dette med en bonus som du henter hos et spillselskap.

Med noen oddsspill på plass er du garantert ekstra spenning og engasjement, og om helten din vinner og du har spilt på dette, så kan du juble dobbelt så høyt.